Vores restaurant tilbyder følgende:

Mandag og Onsdag: Kæmpe tartelet med kylling/asparges 149 kr. Citronfromage 49 kr.

Tirsdag og Torsdag: Tapas bræt med hjemmebagt Foccaciabrød 159 kr. Citronfromage 49 kr.

Fredag: 

A: 200 g Laksestykke ovnbagt,  309 kr/person incl kaffe/te.  Eller

B: 230 g Sydamerikansk kornfodret Angus Ribeye, 329 kr/person incl kaffe/te

Serveres med marineret kartoffelsalat, ærter og asparges og syltede gulerødder. 

Passionsfrugt mousse med marengs 


Lørdag:  Helstegt rødspætte med kartofler, persille sauce og havtorn kompot. 

Koldskåls Panna Cotta.  309 kr  incl kaffe/te


Bestilling af 2 retters menu skal ske inden kl. 22 aftenen dagen før I ønsker at spise hos os.


Fredag og lørdag er spisning er primært for hotellets gæster.

For andre gæster: Kontakt os for at høre om ledige pladser.

Baren er åben frem til kl. 22.00 på hverdage og 23.00 fredag og lørdag.


Restauranter i nærheden: Restaurant Vesterled - Café Tropic - Restaurant Dine & Wine