Vores restaurant tilbyder følgende:
Mandag og onsdag fra 18.00 til 19.30:
Kæmpe tartelet med kylling/asparges 159 kr. Vegansk 159 kr.
Citronfromage 49 kr
Tirsdag og torsdag fra 18.00 til 19.30:
Tapasbræt med hjemmebagt Foccaciabrød 169 kr.
Hønsesalat med serranoskine og syltede rødløg, og hjemmebagt Foccaciabrød 169 kr.
Citronfromage 49 kr
Fredag:
A: 200 g Laksestykke ovnbagt, 309 kr/person incl kaffe/te. Eller
B: 230 g Angus Ribeye, 329 kr/person incl kaffe/te
Serveres med marineret kartoffelsalat, ærter og asparges og syltede gulerødder.
Calamansi mousse med marengs til dessert.
Lørdag:
A. Helstegt rødspætte med kartofler, persille sauce og havtorn kompot. Koldskåls pannacotta.309 kr incl kaffe/te
B: Tapasbræt med hjemmebagt Foccacia brød. Koldskåls Panna Cotta. 229 kr incl kaffe/te
Bestilling af 2 retters menu skal ske inden kl. 22 aftenen dagen før I ønsker at spise hos os.
Fredag og lørdag er spisning er primært for hotellets gæster.
For andre gæster: Kontakt os for at høre om ledige pladser.
Baren er åben frem til kl. 22.00 på hverdage og 23.00 fredag og lørdag.
Restauranter i nærheden: Restaurant Vesterled - Café Tropic - Restaurant Dine & Wine