Vores restaurant tilbyder følgende:

Mandag og onsdag fra 18.00  til 19.30:

Kæmpe tartelet med kylling/asparges 159 kr. Vegansk 159 kr.

Citronfromage 49 kr

Tirsdag og torsdag fra 18.00 til 19.30:

Tapasbræt med hjemmebagt Foccaciabrød 169 kr. 

Hønsesalat med serranoskine og syltede rødløg, og hjemmebagt Foccaciabrød 169 kr. 

Citronfromage 49 kr

Fredag: 

A: 200 g Laksestykke ovnbagt,  309 kr/person incl kaffe/te.  Eller

B: 230 g  Angus Ribeye, 329 kr/person incl kaffe/te                         

Serveres med marineret kartoffelsalat, ærter og asparges og syltede gulerødder. 

Calamansi mousse med marengs til dessert.

Lørdag:

A. Helstegt rødspætte med kartofler, persille sauce og havtorn kompot. Koldskåls pannacotta.309 kr incl kaffe/te

B: Tapasbræt med hjemmebagt Foccacia brød. Koldskåls Panna Cotta. 229 kr incl kaffe/te


Bestilling af 2 retters menu skal ske inden kl. 22 aftenen dagen før I ønsker at spise hos os.

Fredag og lørdag er spisning er primært for hotellets gæster.

For andre gæster: Kontakt os for at høre om ledige pladser.

Baren er åben frem til kl. 22.00 på hverdage og 23.00 fredag og lørdag.


Restauranter i nærheden: Restaurant Vesterled - Café Tropic - Restaurant Dine & Wine