Vejers Strand - Oplevelser

Vejers Strand er en helt unik oplevelse for naturelskere. Vi har stranden, havet, klitterne og det fantastiske hedelandskab med klitplantagerne. Her er der rig mulighed for herlige gå- og cykelture. Vi har forskellige ruter, vi kan anbefale - og vi låner gerne cykler ud efter " først til mølle " princippet. Den genetablerede Filsø kan også opleves med både vandre- og cykelruter, hvor samtidig fuglelivet kan observeres fra 5 fugletårne.
Vejers Strand er en del af Naturpark Vesterhavet og grænser op til til Nationalpark Vadehavet.

Klithjem Badehotel tilbyder at kunne smøre én madpakke fra morgenbordet (mod forudbestilling) incl. kaffe/te til 50 kr./pr. person. Herved kan naturen opleves på tætteste hold, uden at man ligefrem skal spekulere på sultens/tørstens indtrængen.

Hvis man ikke lige er den store naturelsker, er der også rig mulighed for at få ens kultur- eller "shoppe-gen" stillet! Vejers Strand samt nabobyerne Blåvand og Henne Strand byder på både tøjbutikker, brugskunst, gallerier, ravsliberier, bolsjekogerier m.v. Herudover er det nye Tirpitz Museum i Blåvand (tegnet af den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels) samt Museerne i Varde og Nymindegab også et besøg værd.

 

 

 


  • da
  • de
  • en


Programmeret og hosted af nordicweb