Vejers Strand - Oplevelser

Vejers Strand er en helt unik oplevelse for naturelskere. Vi har stranden, havet, klitterne og det fantastiske hedelandskab med klitplantagerne. Her er der rig mulighed for herlige gå- og cykelture.Vi har forskellige ruter,vi kan anbefale - og vi låner gerne cykler ud efter " først til mølle " princippet. Den ny- etablerede Filsø kan også opleves med både vandre- og cykelruter, hvor samtidig fuglelivet kan observeres fra 5 nyopførte fugletårne.

Som noget nyt tilbyder Klithjem Badehotel at kunne smøre én madpakke fra morgenbordet (mod forudbestilling) incl. kaffe/te til 50 kr./pr. person. Her ved kan naturen opleves på tætteste hold, uden at man ligefrem skal spekulere på sultens/tørstens indtrængen.

Hvis man ikke lige er den store naturelsker, er der også rig mulighed for at få ens kultur- eller "shoppe-gen" stillet! Vejers Strand byder både på tøjbutikker, brugskunst, galleri, ravsliberi, bolsjekogeri m.v. Herudover er Ravmuseet i Oksbøl, Tirpitz i Blåvand, Museet i Varde og Nymindegab også et besøg værd.

 

 


  • da
  • de
  • en


Programmeret og hosted af nordicweb